Wednesday, 4 April 2012

busy life because of you!-ASSIGNMENTS

adehhsss..lama dah aku tak update blog aku ne..hmm..busy sangat doe..x da masa nak update..tidur pun x ckup, ne pula nak update blog..haiyaaa..tapi aku smpat on9 FACEBOOK la..haha..itu wajib kott..

busy sebab apa?...
busy dengan assignments la..aiyoyo..banyak sangat tau..pening2..x tau la mcam mana mau cakap dan ceritakan..but seriously! jadual waktu aku full dari pagi sampai ke awal pagi..haha..ini betul2, bukan main2 punya tau..

banyak dugaan yang aku hadapi sepanjang tempoh keBUSY-an aku tu..dengan DEMAM nya, dengan PROBLEM2 nya..aduhhh..dugaan bha tu bak kata my best friend..si DOM..dia selalu sangat bagi sokongan dan dorongan motivasi bagi aku oo..saat aku betul2 rasa lemah, dia ckap, don't forget Our Lord, Jesus Christ, pray to Him, sure He will make a way for us..thanks a lot DOM..hihi..bukan selalu aku mau puji si dom ne..haha..

parents aku pun ada bagi sokongan juga tau..mak dan bapa selalu cakp kat aku, hari ne ja ko bersusah, tapi itu suma demi kesenangan masa depan aku juga..AGREE!..U're rite mom..dad..I have to fight for my better future..muaahh! I love u mom! I love u dad!

hmmm..aku x kan lupa juga la pada aku punya orang tersayang ne..banyak juga support aku, selalu kasi nasihat dan ceramah motivasi utk aku,free lagi tu..hihi..I love you darling! kena ceramah motivasi lagi bagus bha kan..si penghibur dan peneman saat aku betul2 stress.dia ne la..si RoeDriCall..haha..aishiteru :)


Minggu ne suma assignments dah settle, tinggal nak siapkan assignment utk kertas kerja bagi subjek PENGURUSAN KOKURIKULUM ja lagi..tp, at least, aku dah boleh relax juga la,x perlu nak speed up dan stay up untuk buat kerja..wuaaa.bahagianya hidup..haha..

Minggu ne juga kena buat dan siapkan portfolio pembelajaran,sebab minggu depan nak audit..anyway, I will do it..hehe..even I ne buat kerja lambat macam siput, tapi semangat kuat macam naga..haa?naga?haha..


sibuk2 juga, tapi kewajipan pada Tuhan itu tidak harus diabaikan kerana tanpa Nya, kita tidak ke mana. Selalulah berdoa kepada bapa yang ada di syurga, lebih2 lagi kita sudah mahu tiba di musim Easter ne..huhu..cakap macam tu, aku sedih juga sebenarnya, sebab gara2 terlalu penat buat assignment fail PBS hari sabtu tu, aku lewat bangun pagi Ahad nak ikut geng2 lain pergi church..dahla hari tu merupakan PALM SUNDAY.

Oh my Lord, sorry for what I have done..please forgive oh Lord. I can't describe how much does Your love towards us. You is always there when we need You.

My Lord, I miss You too much..I miss the words of the Lord. Give me a chance oh my Lord, to be near and close to You always. You is my almighty king, forever and ever. I ask this prayer through Christ, our Lord. Amen.



Thanks Lord for give me a chance to have a better life, so that I can keep on smiling everyday:)

Good night to all of you:)


_MISS BRONA_ 

No comments:

Post a Comment