Monday, 16 April 2012

UAK sem 1 PISMP

DUPDAPDUPDAPdupdapdupdap..
alaaahaiiii..tamat juga suda ne UAK untuk sem 1 PISMP

..korang tau x apa tu UAK??..Haa..UAK tu UJIAN AKHIR KURSUS.. kiranya exam untuk subjek2 wajib bagi sem ini la..iaitu Tamadun Islam dan Tamadun Asia, English Language Proficiency dan juga Pengurusan Kokurikulum..

huhu..lega juga la..sebab soalan bagi dua2 paper tadi..teda juga susah sangat.teda juga senang sangat..tapi yang pasti saya telah buat sehabis baik..segala yang telah dipelajari dalam tempoh last2 mins..telah dicurahkan sebagai jawapan dalam kertas soalan..hihi..

semoga Tuhan memberkati dan memberikan yang terbaik bagi diriku ini.Amen.

sekarang tinggal mau duduki ujian dalam bentuk kuiz bagi subjek Pengurusan Kokurikulum ja..tak tau la bila akan dibuat kuiz ne..huhu..mau prepare pun 50-50...maklumlah..slalu ja mau buat ulang kaji last mins..hihi..jangan tiru cara ne tau!

lepas habis suma tu..kena pulun! kena struggle! pula untuk FINAL EXAM..oh my God!.. FINAL EXAM doe..4 paper..and I must score a good grade for each paper...so that I can get a good pointer..really hope for it..God knows the best for us..semua orang nak dapat pointer terbaik kan..hasrat nak dapat 4 flat tu..x mustahil kalau usaha tu tak mengenal erti jemu..betul tak?

Apa yang pasti, sem ini aku tak nak mengalah!
Hey you! hey you yang suka sangat tengok I dapat pointer rendah dari u kan3? ndak apa2 bah tu..ko cakap ja apa2..aku pula akan terus berusaha...kita tengok siapa pula akan muncul sebagai JUARA!


STUDY HARD and STUDY SMART!..For me, both of it>>>>IMPORTANT! is it?


lu fikirlah sendiri..sekarang aku mau senyum..x perlu kata apa2..Misi pertama dalam UAK dah selesai..malam ne aku mau rehat..kurang sihat..huhu..spend my time to read the words of God..semoga Tuhan memberikan ketenangan kepada fikiran aku yang dibelenggu dengan pelbagai persoalan pada waktu ini.





Be gracious to me my almighty Lord,and hear my prayer. Amen.


Selamat malam Cinta2 ku di luar sana..





_MISS BRONA_

No comments:

Post a Comment