Saturday, 15 September 2012

UNTITLED-

hurmm..such a boring night....
boring ler sangat..fail pbs x buat lagi..hihi..relax..chill up babe..hoho..
I need a rest..I want some rest..relaxing myself first..
 
oh ya..actually..x tau pun nak citer pasal apa pula dlm blog kali ne eyk..huh..but, I have a good news..a good news for my shin chan..hehe..hari ini dah dapatkan kawan untuk shin chan..sama comel juga macam shin chan..:)..saiz??almost the same with my shin chan just now..nanti kawan shin chan ne akan pergi jauh pula tinggalkan shin chan..x pergi mana pun..tapi akan pergi ke dalam pangkuan dia yang aku minat dan sayang..hoho..apakah?siapakah? jeng3..nanti I akan update kawan shin chan tu akan dibawa ke mana nanti k:)
 
I miss my darling so much right now..cepat2lah masa ne berlalu..saya mau jumpa sama si darling ow..huhu..rindu dengan senyuman dia..rindu dengan pandangan mata dia..cewahhh..romantikk gilerr..haha..x sabar mau balik sarawak juga..rindu dengan family..aiyoyo..sabar..sabar..sabar..
 
Kena lalui ujian amali pergerakan asas, UAK, and finally FINAL EXAM for SEM 2 PISMP..Then, baru lah boleh say HI to my hornbill land..wachhaaaa...leto kenyah tai ne ulek bintulu..ayen macam2 iko uding..belaja tega2..hehe..speak kenyah kunun pula aku ne..tapi x salah mencuba kan?hoho..kalau dah balik bintulu, dat's means I will not meet my darling for almost 2 months..oh my God..how can I get through it? I'm sure that I will be missing him a lot..huhu..si darling balik sabah..saya balik sarawak..haizz..susah juga macam ne..tapi nak buat macam mana, sudah jodoh buah hati tidak senegeri..:)..but I will always love him..Roedricall, please take note k..I LOVE U..:)..cepat2la nanti datang sarawak lagi ar..hihi


 
model x seberapa menjadi..
photographer: Abe G
 
 
Thank You my Lord for a blessed day..I love You my almighty Lord.
 
 
 
_MISS BRONA_
 

No comments:

Post a Comment