Saturday, 20 October 2012

PERTANDINGAN FORUM ANTARA IPG PERINGKAT KEBANGSAAN 2012

Selamat petang blogger2 sekalian.
Apa khabar? apa citer? Ni hao ma??
 
hohohoho..lama sudah tidak update blog..x da masa..masa ada, tp spend untuk tidur ja lebih..hehe
hari ini nak update pasal  Pertandingan Forum antara Institut Pendidikan Guru Peringkat Kebangsaan 2012:-)
setelah 3 hari, berakhirlah sudah pertandingan forum pada hari ini. Nak tahu keputusannya x???jeng..jeng..jeng...
 
KEPUTUSAN PERTANDINGAN FORUM ANTARA INSTITUT PENDIDIKAN GURU PIALA YAB MENTERI BESAR PERAK DARUL RIDZUAN 2012: 1.IPG KAMPUS GAYA
2.IPG KAMPUS PENDIDIKAN TEKNIK
3.IPG KAMPUS IPOH
4.IPG KAMPUS BAHASA MELAYU
 
naaa..IPG KAMPUS IPOH dapat tempat ketiga kot..wiwitttt...tahniah buat team IPG IPOH yang terdiri daripada zaim, anas, abg farthur, abg syafiq dan juga syam skinny! u ollss memang hebat.,.terutamanya my sifu..hihi..Anas..hem3..
 
Tahniah juga buat IPG Kampus Gaya kerana sekali lagi muncul sebagai juara pertandingan forum ini. 2 tahun berturut-turut memegang gelaran JOHAN.memang tabik la..hebat!..dalam banyak2 tu, aku paling suka PENGERUSI dari IPG Kampus Gaya, bukan sebab muka comel, muka comel tu, bonus la kan..hihi..tapi cara dia mengendalikan forum tadi memang bestttt..like it! tahniah awak! walaupun x ingat dah nama dia..ko memang layak dapat anugerah PENGERUSI TERBAIK..wiwittt
 
Paling penting, panel kegemaran kali ini, hem2..Anas....hoho..alahaiiii hatiiii..;)
 
Apa-apa pun, tahniah buat semua pasukan, tak kira yang menang atau yang kalah, kamu semua memang hebat! Teringin pula rasa di hati nak mencuba ikut forum..tapiii..aku x da bakat camni..hihi..kalau bersyarahan dan bersajak tu boleh lagi laa kott..boleh blaa..haha
 
Me (Miss Brona) and Kak Long (Masjue)
-penonton dan penyokong setia pasukan IPG KAMPUS IPOH-
-penonton yang paling awal sampai dewan-
 
 
by the way, tu ja yang aku mampu ceritakan serba sedikit mengenai pertandingan forum yang telah dijalankan di IPG Kampus Ipoh. Sekarang, aku nak menikmati minum petang sambil makan2 biskut..nyumnyumnyum..lepas tu, nanti nak cuci2 kain yang berlonggok dalam baldi tu..alahaiii..anyone would like to help me? :(
 
Malam ini ada misi penting, iaitu, nak settlekan urusan fail MAB, then print out nota2 yang berkenaan.dan kalau mood RAJIN tu ada, I will start to do my revision tonight.hee:)
 
PEACE!
 
My Lord, please guide me and bless me.
Amen.
 
 
 
 
_MISS BRONA_

 

 

No comments:

Post a Comment